OVER ZELFVERTROUWEN EN ETEN ALS SPIEGEL VAN JEZELF


Het is alweer een tijdje geleden dat ik had afgesproken met Katrien De Keyzer. Dit keer was het niet om bij te praten of om wat te keuvelen. We hadden namelijk gezelschap van een dictafoon. We hadden afgesproken in een brasserie in het Antwerpse en ik werd door haar geinterviewd voor haar Krachtkits-magazine.


In de weken na het interview was er ook nog een fotoshoot bij mij thuis. Met Evelien erbij dit keer. Evelien helemaal blij. Voor één keer mocht ze met druiven gooien. En Tony Chocolonely eten. Dat laatste is niet bij één keer gebleven overigens. :))


Het hele interview kun je lezen via de onderstaande link.


Lees het zeker eens!


Waarom? In het artikel vertel ik hoe je stopt met emo eten en stress eten. En waarom dat helemaal niets met wilskracht te maken heeft. En verder hoe je dat ook je kinderen van jongsaf spelenderwijs kunt leren.


Verder vertel ik hoe je weer vriendschap sluit met jezelf. Hoe je weer kunt genieten van lekker eten en hoe je ook kinderen kan leren om met aandacht te eten in plaats van hun emoties weg te kauwen.


Tot slot geef ik nog tips en strategieën om je beter te voelen en leuke oefeningen waarmee je kinderen en jongeren al bewuster leert eten en hun zelfvertrouwen van binnenuit versterkt.


Artikel over zelfvertrouwen en eten als spiegel van jezelf. 


Liefs,

Nathalie


Ps: Meer weten over Krachtkits-magazine? 


Krachtkits is een gratis online magazine met 68 pagina’s vol inspiratie, herkenbare verhalen en tips van ouders, leerkrachten, kinderen en coaches. Je vindt er veel praktische tools, boeken en spelen om kinderen te helpen naar hun buikgevoel te gaan en te begeleiden naar hun eigen waarheid. En om samen te gaan naar meer flow, betrokkenheid en verbindende communicatie in gezinnen en scholen.


Meer info en het magazine lezen, zie www.krachtkits.be/magazineAls je jezelf nu aanmeldt kan je onmiddellijk het volledige gratis online magazine lezen en krijg je als eerste in november de tweede editie in je mailbox. Wie graag een magazine in handen heeft kan ook altijd een gedrukt exemplaar kopen. 


Ik wil graag het hele magazine gratis lezen!

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle