IN EEN ZOMERJURK - ZONDER EEN STRENG DIEET!


Sara vindt dat ze 15 kilo moet afvallen. Maar hoe! Ze had al zoveel geprobeerd: diëten, suikervrij, keto, vasten en calorieën tellen. Allerlei – ook zelfbedachte – eetregels legt ze zich op. Zonder effect.


Ze voelt zich niet goed in haar vel. Wat ze ook probeert, de kilo’s vliegen eraan. Ze heeft regelmatig snoep- en eetbuien. Vaak voelt ze schuldig en zwak. Zuchtend zegt ze tegen mij: ‘Er móét iets veranderen.’


Ik zie de frustratie in haar ogen. Maar ik zie tegelijk ook twijfel. Als ik ernaar vraag vertelt ze dat ze eraan twijfelt of mijn programma wel echt iets voor haar is. Kort hierna krijg ik een berichtje. Nee, ze gaat het niet doen.


Een jaar later stuurt ze me weer aan appje. Of ik haar nog steeds wil helpen, want nu is ze er wel klaar voor. Natuurlijk, app ik terug en krijg een grote smiley als antwoord. We maken meteen een Zoom-afspraak.


Tijdens dat gesprek vertelt ze me over het dilemma waar ze eerder voor stond: kiezen voor mijn programma of kiezen voor een dieet waarmee een collega heel veel was afgevallen. Dat dieet leek zo simpel. Een paar shakes, even volhouden, wat doorzetten, en de kilo’s zouden eraf vliegen. Maar waar haar collega succesvol afviel, deed het dieet niets voor Sara.


Ze was er gewoon weer ingetrapt


In de valkuil van diëten die je beloven supersnel kilo’s kwijt te raken.


Nu baalt Sara. Honderden euro’s is ze kwijt en ze heeft er niets aan gehad. Bovendien zit ze nu tot haar grote verdriet op haar zwaarste gewicht ooit. Ik vertel haar dat ik haar gevoelens heel goed begrijp. En dat ik het herken, bij mezelf en bij veel andere vrouwen.


Marketing over diëten en afvallen is super verleidelijk


Zeker als je daar gevoelig voor bent, omdat je snel kilootjes kwijt wil raken. Om bijvoorbeeld in je bikini aan het strand te liggen.


Ook ik heb in mijn nooit-meer-op-dieet reis wel eens een zijspoor naar een dieet gevolgd. Want soms denk je gewoon: ‘Nú ben ik het beu, nú wil ik die kilo’s kwijt.’


Ik weet dat mijn boodschap helemaal niet sexy klinkt


‘Je gewoontes veranderen’, ‘minder snoepen’ en ‘geleidelijk afvallen’ klinkt veel minder stoer dan ‘VERLIES 5 kg IN 2 WEKEN.


Maar geloof me, quick fixes in de vorm van snelle diëten en wondermiddelen bestaan gewoon niet. Je jojoot even snel weer terug naar je oude gewicht. Duurzaam afvallen kost tijd en moeite.


Sara wil zó graag eindelijk die 15 kg kwijt


Daarom ben ik blij dat ze terug contact met me heeft opgenomen. En ik heb er vertrouwen in dat het haar nu gaat lukken. Als ik dat tegen haar zeg, haalt ze opgelucht adem.


Sara’s grote wens is om al dat gedoe met eten achter haar te laten. Om weer op een gezonde manier in het leven te staan. Op een natuurlijke wijze af te afvallen en op gewicht te blijven. Ze wil zich lekker en fijn in haar lichaam voelen. Tevreden in de spiegel kijken.


Dus besluit ze met hart en ziel dat ze nooit meer op dieet gaat


Samen met mij. Ze zegt ja tegen mijn programma. Met mijn hulp gaat ze dit volhouden. Dit keer gaat ze niet opgeven. Ook al komen er tegenslagen, en slechte dagen. Die horen erbij. Elk moment is een goed moment om overnieuw te beginnen. Jezelf te herpakken. Zodat Sara uiteindelijk kan zeggen: het is me gelukt.


Herken jij jezelf in Sara’s verhaal?

 • Je hebt verschillende diëten gedaan: suikervrij, keto, vasten, calorieën tellen etc.

 • Soms denk je: ‘Ik wil nú afvallen, niet morgen maar vandaag nog.’

 • Als bij een collega de kilo’s eraf vliegen raak je verblind en wil je dat dieet ook volgen.

 • Daarna voel je de frustratie van wéér een mislukte poging.

 • Je wordt boos op jezelf omdat je niet streng genoeg bent geweest.

 • Of je verzint ‘smoesjes’ omdat het je niet gelukt is, zoals je drukke werk.

 • Je baalt ervan dat ook dit dieet niets voor je deed.

 • En je baalt nog meer omdat je weet dat je straks weer aan zal komen

Summer bodies are made in winter


Stel, dat jij tussen nu en de maand mei een paar kilootjes lichter bent en vooral weer bruist van energie. Van mij hoef je geen supermodel te worden, dat weet je. Wat ik vooral bedoel is dit: dat jij straks stralend in een mooie zomerjurk kan genieten op een gezellig terrasje. Met warme zonnestralen die je blote bovenarmen en benen kussen.


Ook al is het nog maar februari: omdat ik niet geloof in quick fixes is NU het ideale moment om je voor te bereiden.


Laat mij je daarbij helpen. Met iets heel bijzonders! Ik ga namelijk een winactie doen waarbij ik 5 gratis plekjes weggeef voor mijn programma Stralend De Lente In.


In het programma Stralend De Lente In leer je:

 • Hoe je minder snoept en snackt – en toch vrolijk blijft

 • Hoe je makkelijker nee zegt tegen eetbare verleidingen

 • Hoe je gezonde gewoontes volhoudt en niet opgeeft

 • Hoe je in jezelf de juiste motivatie vindt – elke keer weer

 • Hoe je een aantal kilootjes kwijt raakt – zonder dieet

Doe je mee met de winactie voor een gratis ticket Stralend De Lente In?

 • Wil je net als Sara al dat gedoe met eten achter je laten en op een gezonde wijze in het leven staan? Op een natuurlijke manier afvallen, en je terug lekker en fijn in je lichaam voelen. Tevreden in de spiegel kijken.

 • Wil je graag een aantal kilo`s kwijt, maar dan wel op een blijvende manier? Een manier waarbij je je niet constant druk hoeft te maken over elk calorietje. Maar waarbij je ontspannen kan eten en genieten ook.

 • Wil je net als Sara nooit meer op dieet gaan? En het dit keer volhouden. Niet opgeven. Tegenslagen en slechte dagen overwinnen. Zodat ook jij uiteindelijk kan zeggen: het is me gelukt!

Dit hele programma zal voor je voelen als een verrukkelijk en onmisbaar steuntje in de rug. Omdat je er niet alleen voor staat. Jij en ik gaan het samen doen.


Op een fijne manier. Een zachte manier. Op een echte nooit-meer-op-dieet manier. Dus niet radicaal lijnen of onszelf lekkere dingen ontzeggen. Wél kleine stapjes. Wél radicale zelfzorg.


Ik geef 5 gratis tickets weg!

Er is slechts 1 voorwaarde: dat je er snel bij bent. Want ik heb nog maar 5 plekken vrij (en ik verwacht dat deze heel snel weg zullen zijn).

Deze week ga ik het bekend maken op Facebook. Maar omdat jij mijn nieuwsbrief leest, hoor jij bij de eersten aan wie ik het vertel.

Heb je zin om mee te doen? Stuur me dan even een berichtje naar nathalie@nooitmeeropdieet.be. Ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk.


Ook als je twijfelt, reageer dan toch. Dan stuur ik je nog extra info over Stralend De Lente In.


Liefs,

NathalieRecente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

 • Facebook - Grey Circle
 • Twitter - Grey Circle