IK VOELDE ME ONZEKER ...

Vorige week zat ik door Facebook en Instagram te scrollen. Er bekroop me een gevoel van onzekerheid. Ik volg verschillende mensen die met voeding en beweging bezig zijn. Je ziet dan allemaal prachtige foto’s van mooie lichamen en daarbij opgewekte verhalen. Het lijkt allemaal moeiteloos te gaan. Bij mij persoonlijk is het zeker niet vanzelf gegaan. :( Integendeel. Het was vallen en opstaan. Heel vaak lukte dingen me gewoon niet. Ik heb zelfs vaak gedacht dat het me nooit zou lukken. Dat het niet voor mij zou zijn. Ondertussen weet ik dat het me wel kan lukken. Wat ik ook weet is dat perfectie niet bestaat. En dat daar ook maar in de buurt proberen komen heel veel moeite kost. Gewoontes aanpassen vragen gewoon tijd, geduld en vooral: geloven in jezelf. Er is wel iets wat mij heel erg heeft geholpen en dat is een ‘habit tracker’. In de video laat ik je zien wat een habit tracker is en hoe ik die toepas. En nog mooier, ik hou er binnenkort ook nog een webinar over. Deze planner werkt voor alles! Verzin het maar. Het werkt voor:

  • minder snoepen

  • ‘s avonds vaker nee zeggen

  • meer water drinken

  • trager eten

  • bewuster eten

  • gezonder eten

  • je maaltijden beter voorbereiden

  • ...

Wil je meedoen met dit gratis webinar + planner ontvangen?

Schrijf je in met deze link. Veel liefs, Nathalie

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle