MIJN EETBUIEN ZIJN WEG EN IK HEB WEER RUST IN MIJN HOOFD


Kelly is een van de moedige deelneemsters aan mijn Nooit meer op Dieet-programma. Ze gaf me toestemming haar reactie met jullie te delen: ‘Mijn eetbuien zijn weg en ik heb weer rust in mijn hoofd. Nathalie, het belangrijkste waarmee je me geholpen hebt is om meer bewust te zijn van wat ik eet en waarom. En om beter naar mijn lichaam te leren luisteren.’ Ook al doe ik dit werk al bijna 10 jaar, het blijft ontroerend om zulke reacties te krijgen. :) Omdat ik het elke vrouw gun om afscheid te nemen van die strijd met eten en diëten. Ik weet uit eigen ervaring hoe die strijd voelt. Ik wéét dat diëten en de hele dag bezig moeten zijn met je eten helemaal niet nodig is. Daarom ben ik ook zo gedreven om vrouwen zoals Kelly en jij te helpen. Kelly zegt het zelf zo: ‘Overdag heb ik meestal geen probleem, maar de avonden en het weekend zijn lastig. Mijn moeilijkste moment is wanneer ik thuiskom van mijn werk en nog even alleen ben tot de rest van het gezin er is. Hoe kan ik dit voorkomen? Is hier iets aan te doen?’ Dit hoor ik zó vaak van mijn klanten Misschien een schrale troost, maar je bent niet de enige voor wie het ‘s avonds extra moeilijk is om niet te snoepen. Helaas niet. Er zijn veel vrouwen zoals jij, die allemaal in hun eentje worstelen met hun eetproblemen. Overdag lukt het je prima om overal vanaf te blijven. Maar ’s avonds is het een heel ander pak mouwen. Zodra het donker wordt, komt er een duiveltje op je schouder zitten. Toe maar, pak maar, doe er nog maar eentje. Daarna vraag je jezelf af: ‘Waarom doe ik dit toch elke keer weer?’ Misschien vind je jezelf slap en maak je jezelf verwijten. Misschien voel je je er ook schuldig over. Mijn advies: stop met je schuldig en verdrietig te voelen! Zelfverwijten en zelfhaat gaan je niet helpen. Het maakt enkel dat je je nóg rotter over jezelf voelt. In mijn gratis online lezing vertel ik je over hoe je je eet- en snoepgewoontes kunt doorbreken. Ik leg je uit hoe jij dit ook kan doen - waardoor de zak chips 's avond nu wel dicht kan blijven. Gratis online lezing: Wil jij komaf maken met emo-eten en te veel snoepen? • 􏰀Hoe je gedurende 21 dagen minder snoept • Hoe je vaker ‘nee’ te zeggen tegen iets lekkers • Hoe je omgaat met stress, verveling en andere emoties • Welke 3 vragen je jezelf moet stellen om snoepbuien te voorkomen Je krijgt van mij handenvol tips en trucs waar je direct wat aan hebt. Maar je gaat ook begrijpen ‘waarom’ je eet en snoept terwijl je eigenlijk geen honger hebt. Ik kan je beloven: de grootste verandering gaat gebeuren tussen je 2 oren :-). Ik weet zeker dat enorm gemotiveerd zult raken! Je gaat terug zin én nieuwe energie krijgen om er verder mee aan de slag te gaan. Doe jij mee? [klik hier] x Nathalie ps: Je kunt de online lezing volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Volledig gratis.

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle