JIJ KUNT AFVALLEN - ZOVEEL ALS JE WILT - MITS JE VAN JEZELF GAAT HOUDEN


Ja, je vindt jezelf lelijk. Je schaamt je voor je lichaam. Te dik, te dun, te lang, te raar, te imperfect. Big news! De vraag is: wanneer gaan we nu eens normaal doen en leren houden van ons lijf? Ik weet het is moeilijk. Want als je jezelf te dik vindt, en dolgraag wilt afvallen, herinneren je vetrollen je elke keer aan het feit dat je faalt. Dat je die taart niet kunt laten staan. Dat je zwak bent. Dat je niet kunt leven naar je eigen standaarden. En daarvoor haat je jezelf. Maar wat als je het nu eens anders ging doen? Mijn suggestie: word je eigen beste vriendin. Jaren geleden ben ik gestopt met diëten en daardoor ben ik 18 kg afgevallen. Ik ben gestopt met calorieën tellen en porties afmeten. Dat deed ik omdat ik vanbinnen voelde dat er een ANDERE manier was om af te vallen. Een manier die niets – maar dan ook niets met een dieet te maken had. Wel met aanvaarding van mezelf - mijn zwaktes, mijn schoonheid, mijn geschiedenis. Ik stopte met diëten. En ik veranderde mijn levensstijl. Ik nam ook de beslissing om mijn weegschaal op zolder te zetten. Want ik wilde mijn zelfwaarde niet meer laten afhangen van een cijfertje op de weegschaal. Als jij een gezonde levensstijl wilt hebben (en wilt afvallen) vormt liefde voor je eigen lichaam de basis. Ben jij klaar voor meer zelfliefde? Wil jij jezelf en je lichaam meer waarderen, maar weet je nog niet hoe je dat precies doet? Goed nieuws! Elke maand doe ik drie Nooit-meer-op-dieet-sessies met gemotiveerde vrouwen. In zo'n gesprek (via Skype of telefoon) praten we over je gedrag en emoties rond eten. En krijg je minstens twee doeltreffende tips om te stoppen met dwangmatig eten. Wil jij nooit meer op dieet? Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek. [klik hier] Ik neem gauw contact met je op. xxx Nathalie

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle