HOE EETGEWOONTEN VERANDEREN OP EEN LIEFDEVOLLE MANIER?


Geduld was nooit mijn sterkste kant. Als ik iets in mijn hoofd had, moest het gebeuren. En het liefst van al meteen. Nu. Onmiddellijk. Liever gisteren nog dan morgen :-) Jaren geleden had ik van de ene dag op de andere beslist om deel te nemen aan de 10 Miles of Antwerp. Ik zou die klus daar wel eens klaren en in een paar weken tijd ervoor zorgen dat ik moeiteloos de 16 kilometer zou kunnen lopen. Ik werd wakker en ging slapen met mijn doel. Ik kocht mezelf een paar superdure loopschoenen en ging zowel 's ochtends als 's avonds trainen. Elke dag. Het was alles of niets … Je raadt het al … ik had al gauw de ene na de andere blessure en een deelname aan de Ten Miles zat er uiteindelijk niet meer in. Ik voelde me falen, was boos op mezelf en voelde me nog slechter dan ik me al voelde. In mijn praktijk ontmoet ik heel veel vrouwen die hetzelfde doen als ik toen. Met sporten, maar vooral ook met hun eetgewoontes. Ze voelen zich te zwaar, zitten slecht in hun vel, gaan dan één of ander crashdieet volgen. Ze smijten zich daar voor de volle 100% in, hongeren zichzelf uit en vallen in een razendsnel tempo af. Om … nadien weer op te geven en … weer kilo's bij te komen. Herkenbaar voor jou? Als je bent zoals ik was, allicht wel. De Nooit Meer op Dieet-methode is anders. Zachter. Liefdevoller. En vooral ook: geduldiger. Eetgewoontes mag je geleidelijk aan veranderen, dat kan niet van de ene dag op de andere en dat hoeft ook niet. Niets 'hoeft' eigenlijk en dat maakt mijn aanpak net zo krachtig. Jij MAG je eetgewoontes veranderen op JOUW tempo. Je hoeft je niet te forceren of uit te hongeren. Als jij vanuit respect en liefde voor jouw lichaam gezonder gaat leven, volgen de resultaten. Je hoeft geen 8 kilo per maand te vermageren. Dat hoeft niet! Jouw lichaam is geduldig. Het wordt er blij van om goed verzorgd te worden. Het wil niet uitgehongerd worden, maar snakt ernaar verwend te worden met voedend, gezond en liefdevol voedsel. Dat is lief zijn voor jezelf! Dat is stap voor stap uitgroeien naar die beste, stralende versie van jezelf. Met geduld. Stap voor stap. Elke keer jij kan kiezen voor 1 koekje in plaats van 5 of verse, eerlijke groenten in plaats van een snelle hap, win je daarbij. Je lichaam wordt vitaler, gezonder, blijer en ja … ook slanker. Tot het haar gewicht bereikt dat helemaal bij jou past. Dus lieve vrouw, mijn uitnodiging vandaag is om geen stappen over te slaan, maar elke dag een beetje meer bewust te eten. En geduld te hebben. Jezelf niet te forceren. Ook ik heb het zo gedaan. Met blijvende resultaten. Ik ben 18 kilo kwijtgeraakt en ik ga meerdere uren per week sporten. Omdat ik het fijn vind. Omdat mijn lichaam er naar snakt. Omdat ik mij er goed door voel. De Ten Miles of Antwerp heb ik uiteindelijk niet gelopen, maar ik loop nu wekelijks 10 kilometer aan een stuk. Zonder blessures. Niet omdat ik dat moet van mezelf, maar omdat ik ervan geniet! :) x Nathalie

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle