HEY GIRL, LOVE YOURSELF!


Having the body you want starts with loving the body you have

Ik vind dat zo'n mooie quote: je krijgt het lichaam dat je wilt, door te houden van het lichaam dat je nu hebt.

Het is zó belangrijk om je lichaam lief te hebben zoals het is.

Als jij een gezonde levensstijl wilt hebben (en wel wilt afvallen) vormt liefde voor je eigen lichaam de basis. Ik geloof er oprecht in dat je pas 100% gezond kan worden als je van je lichaam houdt zoals het is.

Van jezelf houden start ’s morgens bij de spiegel

Als ik 's morgens in de spiegel kijk, dan doe ik dat met zelfliefde en een big smile.

Ik weet echt wel dat ik geen Doutzen Kroes of Heidi Klum ben. Maar wat ik zie bevalt me wel.

Dat ging heus niet van de ene dag op de andere. Maar ik heb in jouw schoenen gestaan, en als ik van mezelf kan leren houden dan kan jij dat ook.

Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen: 'Hey girl, love yourself!'

Het is mijn droomwens om zoveel mogelijk vrouwen te stimuleren om weer de liefde voor zichzelf en hun lichaam te voelen en zoveel mogelijk te genieten van het leven.

Onlangs kwam ik een toiletruimte een speciale spiegel tegen.

Er stond een tekst op die een glimlach op mijn gezicht toverde.

Om jou te inspireren heb ik die tekst hieronder bewerkt en aangevuld. Ik wil je uitnodigen om de tekst te printen en hem naast je spiegel te hangen. En als je morgenochtend voor je spiegel staat, mag je de zinnen hardop voorlezen.

Kleine waarschuwing bij onderstaande tekst. Misschien vind je het lastig om door te lezen tot het einde. Misschien heeft je innerlijke criticus hierover heel wat commentaar. Dat kan best. Geen zorgen, dat is een normaal proces. Doe het toch maar! Je bent het waard om van je lichaam te houden zoals het is. Als jij blijvend kilo’s wilt kwijtraken en de stap wilt zetten naar een gezonde levensstijl moet je hier beginnen.

Ik vind je geweldig, gewoonweg geweldig

Oh, wat ben je mooi. Wat ben je charmant. Je ziet er oogverblindend uit. Fantastisch! Je bent zo ontzettend aantrekkelijk. Ik vind je geweldig, gewoonweg geweldig. En wat heb je een indrukwekkende bos haar. Jouw haar zit op de een of andere manier altijd goed in model.

En je lieflijke voorhoofd, wat heb je een schitterend voorhoofd. En wat een sierlijk getekende wenkbrauwen van je. Wat een prachtige, krachtige bogen.

En dan daaronder je ogen! Wat een fantastische ogen met van die attractieve oogwimpers. Ogen om in te verdrinken. Beide even indrukwekkend en bijzonder van kleur. Heb ik het al gezegd? Ik vind je geweldig!

En dan die bevallige neus tussen je stralende ogen. Wat een welgevormde neus heb je, wat een bevallige neusgaatjes.

Dat geldt ook voor je jukbeenderen. Wat een aangenaam geprononceerde jukbeenderen heb je. Een versiering voor je blozende wangen!

En dan nog iets verder naar buiten: je oren. Wat heb je prachtige oren! Van die aantrekkelijk organisch gevormde schelpen. Heel sympathieke oren, echt van die kleine om-op-te-vreten schattige snoepjes van oren.

En had ik het al gehad over die beeldige mond? Wat een appetijtelijke mond durf ik zonder overdrijven te stellen. Wat een sierlijk volle rode lippen.

En wat een prachtige tanden. Ze blinken zo schitterend dat je bijna een zonnebril nodig hebt om naar je te kunnen kijken. Wat heerlijk als je mij zo bekoorlijk glimlachend aankijkt.

En je bevallige kin. Wat een perfecte afronding van een verrukkelijk gezicht. Die kin, dat is een kin zoals geen ander een heeft. Jouw kin is zo perfect uitgelijnd en in balans met al die andere fraaie kenmerken van je gezicht.

En verder naar je borsten … Nu schieten woorden echt tekort. Wat een prachtige juwelen heb jij daar! Zo rond, zo vol, zo warm. Je kunt er je ogen bijna niet vanaf houden! Je draagt ze als het kostbaarste sieraad. Al met al ben je ongewoon mooi.

En je aantrekkelijke armen. Wat een uitnodigende en sterke armen heb je. Armen om in weg te kruipen. Armen om de zwaarste dingen te tillen. Prachtig gevormd, met mooie puntige ellebogen en stevige maar toch gracieuze polsen. Wat een genot om naar te kijken.

En je buik. Wat een heerlijk bezit. En wat aangenaam om naar te kijken. Een buik om vast te houden. Mooi, vrouwelijk en warm. En zo fijn uitgelijnd dat het jou een prachtig silhouet geeft. Wat een schitterende buik.

En dan die benen … Jouw benen! Hoe je superieure bovenbeen via je charmante knie overgaat in je bevallige onderbeen, dat is een heerlijk schouwspel. En je kuiten hebben werkelijk de mooist denkbare vorm, met een lichte ronding gaan ze over in je engelachtige enkels. Wat ben jij een mooie vrouw.

Je tenen. Wat een lieve tenen heb je. Precies tien, precies goed. Wat een glanzende nageltjes en glad huidje. Wat een heerlijke kriebelige teentjes heb je! Ik vind je geweldig, gewoonweg geweldig.

Wow. Als je tot hier gekomen bent, hoop ik dat er inmiddels een big smile op je gezicht getoverd is. Misschien wil je het morgen weer doen? :-)

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle