HOE EEN OCHTENDRITUEEL JE LEVEN VERANDERT...


Mijn dag valt of staat met de manier waarop ik hem begin. Sta ik gestresst op en schiet ik meteen in de doe-modus, dan kan ik er zeker van zijn dat mijn dag ook zo verloopt :-( Maar… als ik rustig opsta, mediteer, met aandacht een gezond ontbijt eet, de tijd neem om kleren uit te kiezen die ik graag wil dragen,... Je raadt het al … dan maakt dat een wereld van verschil :-) In dit artikel doe ik een pleidooi voor een ochtendritueel.

Die quality-time voor jezelf is een supergroot cadeau dat je jezelf kunt doen. Elke dag opnieuw. Zelf sta ik altijd een uur eerder op dan nodig is. En 'nodig' betekent in mijn geval: het tijdstip dat ik mijn dochter ga wekken. En dat uur voor mezelf … aaahh … dat is echt genieten!

Genieten van het vrolijke gefluit van de vogeltjes. Genieten van de opkomende zon of de volle geur van de regen. Genieten van de stilte en rust in mijn huis, lang voordat mijn huisgenoten wakker zijn. Deze gouden momenten zijn voor mij superwaardevolle cadeaus en het effect ervan neem ik gedurende de hele dag mee. Een ochtendritueel past 100% in de Nooit Meer Op Dieet-filosofie. Mijn aanpak draait immers om liefde voor jezelf. Zeg nu zelf … kan je je dag op een liefdevollere manier beginnen dan dit? Je geeft jezelf alle aandacht die je verdient en zet jezelf met stip op één. Je wacht nog even met geven aan je kinderen, partner, werkgever, maar … geeft eerst aan jezelf! Wil jij ook de effecten ervaren van een ochtendritueel? En ben je benieuwd geworden naar hoe ik mijn ochtenden doorbreng? Word dan nu nu lid van mijn Facebookcommunity 'Ik hou van mijn lichaam'. Daar vertel ik je precies hoe ik mijn ochtenden start en hoe mijn ritueel eruit ziet. Ik inspireer je graag met mijn beste tips en ondersteuning. Zie ik je [daar]? Ik wens je nog een fijne dag! Nathalie

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle