PFF... MAANDAG BEGIN IK WEER MET DIETEN [WIN JOUW GRATIS DOORBRAAK].


'Pff... morgen begin ik weer met diëten. Dan ga ik minder snoepen en meer bewegen. En deze keer ga ik het goed doen.' Herken je deze uitspraak? Ik zeker wel. Jarenlang deed ik poging na poging om mezelf maar beter in mijn vel te voelen. Resultaat: er gebeurde niet veel en ik ging me steeds slechter voelen. Steeds schuldiger bij alles wat ik at, steeds lelijker als ik in het pashokje stond. Dus wat deed ik? Juist, ja! Snoepen om dit afschuwelijke gevoel te verdoven. Tot ik het beu was. Zo beu! Ik wilde mijn eetbuien doorbreken en heb er alles aan gedaan om daarin te slagen. Heb jarenlang gezocht en beetje bij beetje boekte ik resultaat. Maar ... jij hoeft niet zo lang te wachten. Jouw doorbraak hoeft geen jaren meer te duren. Meer nog: die kan nog deze maand gebeuren. Elke maand geef ik drie gratis doorbraakgesprekken weg t.w.v. 119 euro. Een doorbraaksessie is een gesprek van 40 minuten via telefoon of Skype. In jouw 40 minuten durende gratis doorbraaksessie nemen we een kijkje naar je huidige eetpatroon. Een unieke kans om meer zicht te krijgen op waar bij jou het schoentje wringt. Mijn tijd is een paar 100 euro per uur waard, dus als ik zeg 'unieke kans', bedoel ik ook echt UNIEK! Dit is wat een doorbraaksessie jou oplevert: • een kristalheldere visie op je eetgewoonten en gewicht • je ontdekt wat de blokkades zijn die je tegenhouden om dit te bereiken • je krijgt helder zicht op de stappen die nodig zijn • je krijgt twee waardevolle tips wat je kunt doen om je eetgedrag te veranderen Wil je kans maken op deze sessie t.w.v. 119 euro? Vertel me dan wat meer over jezelf. Stuur me een mailtje en stel jezelf even voor. Een paar zinnen volstaan. Misschien wil je me vertellen hoelang je al worstelt met je gewicht. En hoe zou je je voelen als je weer terug op gewicht bent, weer tevreden en blij met jezelf? Is de gratis doorbraaksessie t.w.v. 119 euro voor jou? Ben je er klaar mee elke maandagochtend weer met een opgeblazen gevoel op te staan en ben je er al helemaal klaar mee om jezelf elke keer opnieuw weer op je kop te geven? Ga je hier graag op in? Klik hier Warme groet, Nathalie

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle