MAG IK JE EEN LIEFDEVOLLE SCHOP ONDER JE KONT GEVEN?


Terwijl ik thuis zit te schrijven, voel ik de warmte van de eerste lentezon op mijn gezicht. Zalig...

Mijn winterjurken en laarzen in mijn kast maken weer plaats voor luchtige, frisse zomerjurjes. Is dat ook bij jou het geval?

Weet je nog dat je je bij 't begin van 2017 had voorgenomen meer van je lichaam te gaan houden en weer volop te gaan stralen? Om jezelf de allerbeste voeding te gunnen waardoor je je fitter, vitaler, mooier en stralender kan voelen.

Ik ben benieuwd hoe ver je daarmee staat. Of het je lukt om de regie over jouw eetpatroon in handen te nemen, zodat je in alle vrijheid kan genieten van wat je eet.

Lukt het jou om je focus te houden? Lukt het jou om op een liefdevolle manier elke dag naar je doel toe te werken? Lukt het jou om in beweging te blijven?

Ik heb honderden tools die jou kunnen helpen om je focus te behouden. Een koffer vol supernuttige tips om je bij te staan, maar… jij moet het uiteindelijk wel gaan doen.

Jij bent het die de keuze moet maken! Jij bent het die de focus moet houden! Jij hebt het die het besluit neemt ervoor te gaan. Elke dag.

En dat, lieve vrouw, is de regie nemen: je doel bepalen en ELKE DAG opnieuw de acties nemen die horen bij dat doel. ELKE DAG opnieuw in de persoon stappen die je wil zijn: de stralende, fitte, vitale, energieke vrouw die in jou zit

Dus welke keuze maak jij vandaag? Ben jij bereid ervoor te gaan? Op een liefdevolle manier? En dat betekent af en toe ook met een liefdevolle schop onder de kont. Meld je dan [hier] aan!

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle