HOE JE VETROLLEN JE BESCHERMEN TEGEN PIJN EN VERDRIET


Kilootjes kwijtraken, het klinkt zo makkelijk. Gewoon een kwestie van minder eten en meer bewegen.

Als het echt zo makkelijk was, dan had ik er niet jaren mee geworsteld … en zat jij dit nu niet te lezen.

De meeste vrouwen die ik ken weten perfect wat ze wel en niet mogen eten. Ze zijn al jarenlang op dieet - zonder resultaat. De kilo’s gaan eraf maar komen er net zo snel weer bij. Het gekende jojo-effect.

Demotiverend is dat, hé …

Lange tijd heb ik niet begrepen hoe het kwam dat ik niet kon afvallen.

Tot ik in een boek van Louise Hay het volgende las:

Overgewicht vertegenwoordigt een behoefte aan bescherming. We willen beschermd worden tegen pijn, gekleineerd worden, kritiek, misbruik, seksualiteit en seksuele toenaderingen – tegen algemene en specifieke angsten voor het leven.

Toen ik dat eenmaal begreep, was het of er een nieuwe wereld voor me openging.

Eindelijk had ik door waarom ik al die tijd m'n kilo's maar bleef 'vasthouden': ze wilden me beschermen!

Dat inzicht was het begin van een proces waarin ik steeds meer over mezelf leerde en mezelf steeds meer ging accepteren en liefhebben om wie ik was.

En uiteindelijk slaagde ik erin om een gezonde relatie met eten en snoep

op te bouwen.

Goodbye overtollige kilo's!

Vetrolletjes hebben een functie.

Een emotionele functie.

Vet = bescherming.

En niet alleen tegen de kou. Ook tegen pijn en verdriet.

Jouw overtollige kilo’s vormen een ideaal schuilmiddel voor emoties en gevoelens. Want daardoor hoef je die niet te voelen.

Wat zeggen jouw vetrolletjes?

Ik wil je graag uitnodigen om er even bij stil te staan wat de emotionele functie van jouw vetlaagje kan zijn.

Bij de vrouwen en mannen die naar mijn nooit meer op dieet-praktijk komen, gaat het vaak om een van deze vier redenen:

1. Je denkt dat het eng en onveilig is om af te vallen.

2. Je bent bang om iets tekort te komen

3. Je accepteert jezelf niet zoals je bent

4. Je vindt jezelf niet de moeite waard om van je problemen af te geraken.

Welke van de vier herken jij bij jezelf?

Emotioneel overgewicht loslaten is eng en moeilijk.

Je komt absoluut oude pijn en verdriet tegen.

Maar als je eenmaal de klik maakt met de dieperliggende oorzaken van je overeten of schransen, zal het zijn of er een grote last van je schouders valt.

Ik bied je mijn hulp aan zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Binnen een paar weken ga ik exclusief een groepje vrouwen begeleiden die echt die klik willen maken. Die hun relatie met eten en hun gewicht en zelfbeeld positief willen veranderen.

Met dit programma leer je in acht weken hoe je het snoepen onder controle houdt.

Dat betekent dat je nog voor de zomer een flinke stap maakt op weg naar een gewicht dat bij je past en weer zult bruisen van energie.

Het is géén training in zelfdiscipline of zelfbeheersing.

Het is wél een intensieve training in het (h)erkennen van de emoties en gevoelens die maken dat je soms zoveel snoept en overeet. Daarom zal ik je tijdens dit programma ook individueel begeleiden. Je kunt rekenen op mijn onvoorwaardelijke steun en respect voor jouw pad.

Ik weet uit eigen ervaring dat gewicht verliezen niet makkelijk is (#understatement) en hoe fijn het is om er niet alleen voor te staan.

Als je meedoet aan het programma weet je je omringd met een klein aantal andere vrouwen, die net als jij willen stoppen met emo-eten. Samen zetten jullie de stappen op weg naar een gezonde relatie met snoep en eten.

Wil jij stoppen met emo-eten en ben je klaar voor de klik?

Dan wil ik graag even met je praten. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend gesprekje via telefoon of Skype. Dan praten we openhartig over jouw relatie met eten en waarom je soms stiekem snoept. Natuurlijk is dat gesprek 100% privé en vertrouwelijk.

Na dit gesprek krijg je mijn feedback of jij baat zult hebben van dit programma. Omdat ik graag wil dat al mijn deelnemers succes hebben, mag je erop vertrouwen dat ik eerlijk zal zijn.

Opgelet: dit programma is ontworpen voor vrouwen die een duurzame oplossing zoeken voor hun overgewicht. En weten dat snelle en goedkope oplossingen niet werken. Dus meld je alleen aan voor dit gesprek als je bereid bent om te investeren in een gezonde relatie met eten en jezelf (opnieuw) wilt gaan waarderen om de mooie vrouw die je bent!

Zet nu de eerste stap naar een leven zonder diëten

Contacteer me hier voor een gratis kennismakingsgesprek.

(Ook als je twijfelt of dit programma wel voor jou geschikt is.)

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle