JE BENT SLECHT EEN PAAR WOORDEN VERWIJDERD VAN EEN SLANK LICHAAM


Amai - de zomer staat voor de deur!

In de shops hangen alweer de tofste zomerjurkjes. Misschien heb jij zelfs al een zonvakantie geboekt. Of zie je ertegenop om naar het strand of zwembad te gaan?

Ik weet precies wat je voelt :-( Paniek. Boosheid. Frustratie. Omdat je straks weer in je bikini of badpak 'moet'…

Waarschijnlijk ben je al aan het diëten geslagen.

Dat deed ik althans vaak, zo voor het begin van de zomer. Een crashdieet. Proteïneshakes. Of gewoon een tijdje vasten. Want er mochten wel een paar kilootjes af - vond ik. Misschien vind jij dat nu ook van jezelf.

Elk jaar hetzelfde liedje.

Het klinkt misschien hard … maar ik wil je eerlijk de waarheid vertellen. Het enige wat je zult verliezen is het geld in je portemonnee.

Kilo’s verliezen is niet zo moeilijk.

Maar kilo’s eraf houden is een heel andere zaak. Diep van binnen weet je vast wel dat nóg een crashdieet je niet zal helpen afvallen. Als je extreem minder eet is dat alleen maar nefast voor je stofwisseling. Zodra je weer 'normaal' gaat eten, vliegen de kilo's er weer aan: als een stuiterende jojo.

Er is geen wondermiddel om slank te worden.

Slapend slank worden bestaat ook niet. Toch ben je slechts een paar woorden verwijderd van een slank lichaam. Want er is echt wel een manier om slank te worden en duurzaam gewicht te verliezen. Namelijk met kleine stapjes.

Je overtollige kilo’s zijn er niet in één keer bijgekomen. Dus zullen ze er ook niet in één keer afgaan.

Alles draait rond een gezond en evenwichtig eetpatroon en het - stap voor stap - aanpakken van de emotionele redenen waarom je (soms) teveel snoept wanneer je geen honger hebt.

In mijn besloten Facebook groep - exclusief voor mijn klanten - zijn we net gestart met een 'Stralend de zomer in challenge' die je helpt bij het liefdevol voor je lichaam zorgen – en gelijk een paar kilootjes kwijt te raken. En ik verloot 3 gratis tickets om mee te doen met deze super challenge.

De challenge duurt 130 dagen. Misschien vind je dat lang. Maar je hebt nu eenmaal meer dan 100 dagen nodig hebt om vastgeroeste overtuigingen en gewoontes te veranderen. In minder dan dat lukt het niet.

Anders heb je grote kans dat je weer terugvalt in een oud, ongezond patroon van overeten en snoepen en boos zijn op jezelf.

Afvallen gaat nu eenmaal stap voor stap voor stap.

Ik nodig je uit om elke dag een klein stapje in de goede richting te zetten.

De richting die voor jou goed voelt. Niks bijzonders, gewoon een paar kilootjes eraf. Je hoeft echt geen supermodel te worden om te stralen in een mooie zomerjurk. Om te genieten op een terrasje terwijl je de warme zonnestralen op je blote bovenarmen en benen voelt …

Tijdens de challenge krijg je elke dag een paar vragen.

Ik vraag je niet om radicaal te diëten of om je allerlei lekkere dingen te ontzeggen. Ik geloof nu eenmaal niet in strenge diëten of eetprogramma’s. Niet ‘je mag dit niet' en 'je mag dat niet’. Ik vraag je wél om kleine stapjes te gaan zetten. Om je lichaam te gaan waarderen en er liefdevol voor te zorgen.

Deze challenge zal aanvoelen als een verrukkelijk en onmisbaar steuntje in je rug. Omdat je er in de groep niet alleen voor staat. We gaan het samen doen! Op een fijne, zachte, echte 'Nooit meer op dieet-manier'.

Hoe zou het voor je zijn als je tussen nu en 21 juni een paar kilootjes lichter wordt en weer bruist van energie?

Wil je meedoen met de challenge? Woensdag 30 maart om 20.00 uur geef ik een gratis online training over emo-eten en hoe je daarmee kunt stoppen. Vorige maand gaf ik deze training voor 98 deelnemers! Omdat het toen zo’n succes was wil ik het graag nog een keertje voor jou herhalen. En deze keer geef ik er nog graag een extraatje bij.

Tijdens dit webinar zal ik 3 gratis tickets verloten om mee te doen met de Stralend de zomer in challenge.

Schrijf je in voor de gratis online training met deze link.

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle