INNERLIJKE RUST. HOE?

Het cijfer op de weegschaal is maar een getal. Wat jij werkelijk wilt is volgens mij rust. Innerlijke rust. In je lichaam en in je hoofd. Geen gedoe meer over eten. Nooit meer op dieet ! De strijd voorbij. Het leven is mooi. Als je mag eten wat je wil. Zonder je zorgen te maken over bijkomen of niet.

Je ideale (natuurlijke) gewicht blijft hetzelfde.

Het leven is mooi. Als je kan zijn wie je bent. Mét al je vormen en rondingen. Leer terug voelen. Minder denken. Van je hoofd naar je hart. Want vanaf nu bepaal jij: Jij houdt controle over eten. Over wat je in je mond stopt en wat niet.

Recente berichten

Archief

Zoeken op tags

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

©2019 Nooit meer op dieet - Nathalie Theys - www.nooitmeeropdieet.be - nathalie@nooitmeeropdieet.be

Rood Kruisstraat 68 - 2300 Turnhout  - België  - +32 494 66 57 16 - webdesign: www.dekleurenvandekeyzer.be 
privacybeleid - algemene voorwaarden