Traag Eten Challenge

Ik heb een heel tof cadeautje voor je: een 5daagse challenge waarin ik je ga helpen om gezonder te eten en minder te snoepen.

5 dagen lang krijg je mijn input en opdrachten die je helpen om TRAAG te gaan eten. Om bewust te worden van WAT je eet en vooral: HOE je eet. Daardoor is het makkelijker voor je om op je geliefde gewicht te blijven. Of misschien wil je een kilootje of meer verliezen? Traag en bewust eten gaat je hierbij helpen, want traag eten zorgt ervoor dat je minder gaat eten

In 20 minuten van buik naar hoofd.

Dat gevoel van ‘ik zit vol’ of ‘ik heb genoeg’ doet er zo’n 20 minuten over om van je buik naar je hersenen te komen. Dán pas zegt je hoofd: stop met eten! 

Dus als je niet oplet, ben je al die tijd aan het óver-eten.

Wat zou er gebeuren als je wél oplet, als je wél de tijd neemt om te luisteren naar de signalen van je lijf?

Als je eenmaal kan aanvoelen dat je verzadigd bent – en dat is simpel een kwestie van luisteren naar je lijf – kun je ook makkelijker stoppen met dooreten of snoepen.

Waarom traag eten gewoon een heel goede gewoonte is: 

  • Als je traag eet, heb je tijd om te luisteren naar je lichaam.
  • Daardoor herken je veel eerder wanneer je verzadigd bent.
  • Je leert (weer) meer te vertrouwen op je lijf.
  • Je hoeft nooit meer op dieet.
  • En zo verlies je overtollige kilo’s – zonder jojo.

In 5 dagen ga ik je helpen de goede gewoonte van TRAAG eten aan te leren. Stap voor stap, met geduld en liefde. Volhouden is het belangrijkst.

BONUS: mijn ‘Food-Mood Eetdagboek’

Als bonus krijg je mijn ‘Food-mood eetdagboek’ dat je zal helpen om van deze challenge een succes te maken. De challenge duurt 5 dagen en het dagboek kan je 21 dagen gebruiken (en langer! Gewoon een kwestie van weer uitprinten 😊).

Zo raakt de goede gewoonte van het traag eten langzaam maar gestaag bij je ingesleten, tot je niet anders meer kan dan bewust proeven en genieten van wat je eet – zonder extra kilootjes erbij.

In dit mooie & ondersteunende eetdagboek kan je minimaal 21 dagen bijhouden WAT je eet én HOE je eet. Want veranderen begint bij bewust worden van wat je doet.

We beginnen morgenochtend om 7.00 uur!

De Traag Eten Challenge begint morgenochtend om 7.00 uur.

Dan krijg je van mij het 1e berichtje.

Doe je mee? 

Schrijf je hier in voor deze gratis challenge.

PS Je kan het ‘Food-mood eetdagboek’ jarenlang blijven gebruiken als hulpmiddel bij een gezond eetpatroon. Gewoon een kwestie van opnieuw uitprinten!

Door je in te schrijven geef je mij de toestemming om je te mailen totdat je je weer uitschrijft. Privacy verklaring