AANBOD

Stap voor stap – zonder dieet – naar een gezonde relatie met voeding én jezelf

Programma voor drukbezette vrouwen die een eind willen maken aan hun eetverslaving en snoepbuien en weer fier willen zijn op zichzelf − zonder dieet!

Je kunt direct beginnen
• Leer hoe je stopt met emo-eten en stress-eten (en dat heeft niets met wilskracht te maken).
• Stop met het saboteren van je gewichtsverlies − sluit vriendschap met jezelf.
• Ga vrijmoedig genieten van lekker eten − maar wel met aandacht.
• Krijg aanlokkelijke tips en strategieën om je beter te voelen en minder te eten.

Ik heb meer energie en eet gezonder

Eten en mijn gewicht zaten in een negatieve spiraal van teveel eten, emotioneel eten, eten als uitlaatklep voor veel dingen, me hierover schuldig voelen en zelfs schamen, boos zijn op mezelf, nog meer eten, etc. Als ik geluk had vond ik even weer de moed om ’terug echt gezond te eten’, maar lang hield ik dit nooit vol. Een zware strijd die veel energie heeft gekost.

Er is veel veranderd. De strijd met eten is minder sterk, ik kan terug genieten van eten, en ga met dingen anders om dan hiervoor. Er is een stevige basis gelegd waardoor ik veel minder last heb van eetbuien. Ik heb meer energie, eet gezonder en zit ook beter in mijn vel. Voor zo’n engagement is het belangrijk dat het met iemand klikt, en dat is zeker het geval bij Nathalie.

Ze geeft me echt het gevoel dat ik er niet alleen voor sta, en is samen met mij oprecht blij over de dingen die goed gaan. Ze voelt mensen heel goed aan en weet echt wat ze nodig hebben.

Roos de Coninck

Altijd je bord leegeten

Ik ben opgevoed met een gezonde evenwichtige voeding, maar mijn slechtste eigenschap was om mijn bord altijd leeg te eten … Jammer genoeg heb ik dus moeilijk leren doseren, wat me al van mijn 18de een jojo’er maakt. Na verschillende diëtisten en Weight Watchers groepen wilde ik eindelijk rust op het gebied van voeding.

Ondertussen heb ik al een normaler (niet in de ban van het diëten) eetpatroon kunnen inplannen, voel ik me fitter en strakker. En kan ik me sneller na een moeilijke dag terug motiveren om voor gezonde en evenwichtige voeding te kiezen.

Voor mezelf is het vooral een steun omdat Nathalie spreekt uit zelfervaring. Ze kan voorbeelden aanhalen vanuit haar eigen ervaringen en heeft haar beroep ook aangeleerd uit eigen praktijkervaringen.

Els van Landeghem

Geen schuldgevoel meer

Ik was een echte emo-eter, die vaak ’s avonds alleen veel snoepte. Ik had al verschillende keren geprobeerd om af te vallen, maar ik had nu meer nood aan een mentale switch.

Ik ben nu veel minder aan het snoepen en meer op de momenten dat ik er tijd voor heb en dat ik kan genieten. ik denk meer na over wat ik in mijn mond steek en laat me minder leiden door mijn emoties. Ik heb na mijn coaching 4 maanden niet meer ’s avonds alleen gesnoept, wat voor mij een hele presentatie is! En ik voel me veel minder schuldig als ik nu eens geniet van iets.

Soms heb ik het gevoel dat bijvoorbeeld diëtisten niet weten wat het is om af te vallen of wat emo-eten is. Nathalie is iemand die uit ervaring spreekt en dat komt niet vaak voor.

Marianne Maerschalk